Kamer 2


Kamer 2     €72,50 per nacht


Kamer 2 is een ruime kamer met eigen badkamer speciaal geschikt voor mensen die rolstoel afhankelijk of slecht ter been zijn.

De slaapkamer is ruim van opzet en met een rolstoel kunt u zich er makkelijk in bewegen. Er is veel ruimte om in en uit uw bed te komen. Naast de 2 enkele boxsprings staan nachtkastjes met een lamp tevens is er een wekkerradio aanwezig. Verder is er voldoende kastruimte, er is een hang gedeelte en een leg gedeelte, beide makkelijk toegankelijk met een rolstoel.

Door middel van een soepele schuifdeur gaat u naar de prachtige ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime douche hoek met een aangepaste thermostaat kraan en een stevig opklapbaar douchezitje met armleuningen. Er is een onderrijdbare wastafel met bijpassende kraan en een wastafel op standaard hoogte. De spiegel is zo aangepast dat mensen vanuit een rolstoel er ook in kunnen kijken. Verder is er een mooi toilet met opklapbare beugels.

De kamer is voorzien van handdoeken, washandjes, beddengoed, extra beddengoed en kledinghangers.

 

Dit is een heerlijke kamer waar in u zich zelfstandig ik kunt bewegen.

Boek nu via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0612070038 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slaapkamer kamer 2 rolstoelvriendelijk

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-54118630-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');